Over ons

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Home » Over ons

Over Barlucca


Wie op zoek is naar een ongedwongen sfeer, midden in t centrum van Breda, hoeft niet verder te zoeken! Welkom bij Barlucca!

Barlucca is in 2012 bedacht. Het concept is helder. Een stoer, Italiaans getint restaurant in combinatie met een wijnbar. Een plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Waar service verder gaat dan standaard bediening aan tafel. Waar de gast het gevoel heeft, even weg te zijn uit het druilerige Nederland.

Sinds de opening van Barlucca in 2012, vervullen David da Silva en Robin Mol de rol van bedrijfsleider. We zijn voor het vak geboren. We leerden elkaar in 2009 kennen tijdens onze stages van de hotelschool in Hilton Antwerpen. De liefde sloeg direct over en we spraken al heel snel over een eigen zaak. Onze passie voor het vak is ons met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan werken we beide in de horeca.

Na de verhuizing in Breda zijn we in aanraking gekomen met Jack Lambregts en Masha Schaffels. Zij waren eigenaren van restaurant Gong. In 2011 wilden zij van dit Aziatische restaurant graag een ander concept maken. Een Italiaans concept. Laagdrempelig, passend bij de tijd. Zij hebben ons hier direct bij betrokken en Barlucca is in maart 2012 geopend. Waardes als hoge service, wekelijks wisselende 3 gangen menu’s, wijnboekje zijn er toen bij gekomen. Barlucca werd ons kind, dat voelt natuurlijk nog steeds zo.

Sinds mei 2017 zijn David en Robin eigenaar van Barlucca. We voeren de zaak met dezelfde waardes als voorheen. Onze chef Rob van Aart is gelukkig bij ons gebleven en zorgt voor kwaliteit, stabiliteit en creativiteit. Service en kwaliteit van de producten staan in een zeer hoog vaandel. We geven onze collega’s mee, net dat stapje verder te gaan. Creatief te zijn. We proberen veel producten uit, als wijntip of in ons marktmenu.

Wij houden we de ongedwongen drukke sfeer. Alsof je op een Italiaanse piazza bent. Dit gevoel in combinatie met verschillende lekkernijen uit de keuken of van de bar geven we je graag mee!

Tot ziens bij Barlucca,

David en Robin
Team Barlucca

Barlucca