Restaurant

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Home » Restaurant

Barlucca restaurant


Barlucca is een samentrekking van de woorden ‘Wijn bar’ en het mooie Italiaanse plaatsje Lucca. In ons restaurant willen we dat iedereen zich welkom voelt. Jong en oud, zakelijk of prive, groot of klein budget. Voor een avondvullend diner of voor een snel hapje, alles is mogelijk.

Onze creativiteit stopt nooit. We hebben verschillende specials, zoals een maandelijks wisselend Marktmenu of een wijn tip van de maand of een seizoensgebonden biertje. Vraag erna en we zullen je er graag meer over vertellen.

Barlucca’s aperitief kaart


Buiten deze aperitiefkaart hebben natuurlijk veel meer! We hebben mooie frisdranken en sappen, koffie uit Breda van Cook&Boon, en nog veel meer wijn. Onze standaard wijnen staan op deze aperitief kaart maar de parels uit Italië en wijntips van voorgaande maanden hebben we gebundeld in een handgeschreven boekje! Vraag erna en laat je verrassen

Barlucca’s diner kaart


We passen de geuren en kleuren uit de Italiaanse keuken toe, maar geven deze een eigen twist. Onze kaart is seizoensgebonden. Verder bieden we u nog meer keuze in een maandelijks wisselend Marktmenu van 3-gangen voor €36 of 4-gangen voor €46. U kunt de gerechten hiervan ook los bestellen en/of combineren met gerechten van de kaart. Voor deze combinatie betaald u losse prijzen.

Voor groepen vanaf 10 personen hebben we ook een groepskeuzemenu, met keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 zoete desserts. 3 gangen €36 euro en 4 gangen €46. Voor €8 kunt u Ossenhaas als hoofdgerecht in het menu kiezen, voor € 3,50 kunt u ook een kaasdessert krijgen. Als derde optie bestaat er voor groepen een sharing dinner 4 gangen a €38 per persoon.

Barlucca’s dessert kaart


Barlucca