Zakelijk

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Offerte aanvragen
076 521 6696

Home » Zakelijk

Barlucca in business


Barlucca is dé geschikte partner om u zakelijk te presenteren. In de vorm van vergaderingen, diners borrels, bedrijfspresentaties of feesten is onze zaal op de bovenverdieping uitermate geschikt.  In ons restaurant kunnen we uw (internationale) gasten natuurlijk ook verrassen met onze Italiaanse kaart.

Wat voor uw gasten erg fijn is, zijn de parkeermogelijkheden rondom Barlucca. Verder zijn we dichtbij het centrum van Breda, op loopafstand van zowel het Centraal Station als verschillende hotels.

Barlucca leent zich uitermate voor uw presentatie of vergadering. De zaal beschikt  een ruime vlakke vloer, waar we verschillende vergaderopstellingen kunnen neerzetten. Er zijn eigen toiletgroepen en er is airconditioning aanwezig. Op verzoek heeft u de beschikking over een beamer, scherm of microfoon.

De grote bar nodigt uit, en zorgt met het stoere interieur voor een informele sfeer. Heerlijk  voor een koffie break of een drankje na de meeting. We kunnen een arrangement op maat maken, eventueel met lunch of diner.

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden!

Barlucca