Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Bedrijfsborrel Breda


Home » Bedrijfsborrel Breda

Is het tijd voor een gezellige bedrijfsborrel in Breda? Met onze uitgebreide kaart weet u zeker dat iedereen geniet van de heerlijke hapjes en drankjes. Geniet van een lekker aperitief of een smaakvolle Italiaanse wijn. Ook de liefhebbers van bier genieten naast onze vaste bieren van wisselend seizoensbier. Kom lekker borrelen met de anti pasti kaart of heerlijke borrelhapjes!

Een bovenzaal voor uw bedrijfsborrel in Breda

Heeft u iets te vieren met uw collega’s? Of wilt u de teambuilding binnen uw bedrijf verbeteren? Voor welke reden u ook een bedrijfsborrel in Breda wilt organiseren, bij Barlucca kan het! Speciaal voor grote groepen boven de 20 personen hebben we een bovenzaal. Deze zaal is uiterst geschikt voor uw bedrijfsborrel. Kleinere groepen kunnen natuurlijk ook bij ons terecht. Vanaf 10 personen kiest u voor een 3 gangen groeps-keuzemenu of een sharing dinner menu vanaf 4 gangen.

Bekijk de mogelijkheden in een offerte op maat

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfsborrel in Breda? Bij ons vraagt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u een goed overzicht van de mogelijkheden en het kostenplaatje. Komt u binnenkort langs in ons sfeervolle restaurant? Bel ons om een reservering te maken of een offerte aan te vragen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca