Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Zaalverhuur Breda


Home » Zaalverhuur Breda

U beleeft een geweldige avond met onze zaalverhuur in Breda. Kom met uw gasten heerlijk Italiaans dineren of geniet van een borrel met een lekker aperitief. Wij zorgen ervoor dat uw feest compleet naar uw wensen wordt verzorgd.

Vier uw verjaardag, jubileum of huwelijk met ons zaalverhuur in Breda

Heeft u een bepaalde leeftijd bereikt? Werkt u 25 jaar bij uw huidige werkgever? Of gaat u binnenkort trouwen met uw geliefde? Voor welke reden dan ook, bij restaurant Barlucca in Breda kunt u terecht voor zaalverhuur. We hebben een prachtige bovenzaal ter beschikking die perfect is voor grote groepen.

Uw feest geheel in stijl

U wilt natuurlijk dat het vieren van uw verjaardag of jubileum perfect en geheel in stijl wordt verzorgd. U heeft keuze uit diverse pakketten om de avond overzichtelijk in te delen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de zaal precies wordt aangekleed naar uw wensen.

Licht uw wensen toe in een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw wensen en voorkeuren in kaart, waar we naast de bestaande pakketten ook een offerte op maat kunnen bieden. Zo beleven u en uw gasten een geweldige avond met onze zaalverhuur in Breda. Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 5216696

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid