Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Zaalverhuur in Breda


Home » Zaalverhuur Breda

Barlucca is dé plek voor zaalverhuur in Breda. Bij ons beleven u en uw gezelschap gegarandeerd een geweldige avond! Kom met uw gasten heerlijk Italiaans dineren of geniet van een borrel met een lekker aperitief. Wij zorgen ervoor dat uw feest compleet naar uw wensen wordt verzorgd. Een zaal huren in Breda was nog nooit zo aantrekkelijk!

Zaalverhuur in Breda voor elke gelegenheid

Heeft u een bijzondere leeftijd bereikt? Werkt u 25 jaar bij uw huidige werkgever? Of gaat u binnenkort trouwen met uw geliefde? Welke reden voor een feestje u ook heeft; bij restaurant Barlucca in Breda kunt u te allen tijde een mooie en ruime zaal huren. We hebben een prachtige bovenzaal ter beschikking die perfect is voor grote groepen.

Een zaal huren bij ons in Breda betekent een feest geheel in stijl

U wilt natuurlijk dat uw verjaardag of jubileum perfect is. Als u kiest voor zaalverhuur bij Barlucca in Breda, dan bent u ervan verzekerd dat uw feest geheel in stijl wordt verzorgd. U heeft bijvoorbeeld keuze uit diverse pakketten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de zaal precies wordt aangekleed naar uw wensen.

Licht uw wensen toe in een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek brengen wij al uw wensen en voorkeuren in kaart. Behalve de bestaande pakketten kunt u ook voor een offerte op maat kiezen. Zo beleven u en uw gasten een geweldige avond bij ons. Wilt u een zaal huren bij ons in Breda en wilt u daarom de mogelijkheden wat betreft zaalverhuur met ons bespreken? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca