Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Eten Breda Centrum


Home » Eten Breda Centrum

Wilt u heerlijk uit eten in Breda Centrum? Bekijk dan eens de gerechten van restaurant Barlucca. U heeft keuze uit zowel vis, vlees als vegetarische gerechten. Maar ook voor de liefhebbers van pizza en pasta hebben we diverse mogelijkheden op het menu. Kom langs en geniet van de fijne sfeer in ons restaurant. Onze bediening zorgt ervoor dat u een geweldige avond beleeft!

Kom eten in Breda Centrum en kies uit verschillende gerechten

Onze chefs zijn dagelijks druk bezig om de meest lekkere maaltijden voor u op tafel te zetten. Bij ons heeft u dan ook keuze uit veel verschillende gerechten. Met de geuren en kleuren van de Italiaanse keuken in combinatie met een eigen twist, zorgen wij altijd voor een unieke smaak. Ga voor een snelle pasta of pizza of kom a la carte eten bij ons restaurant in het centrum van Breda. Bekijk vast onze kaart en kies uw favoriete gerecht!

Laat u verrassen door het wisselende 3 gangen marktmenu

Als u op zoek bent naar een plek om verrassend uit eten te gaan in het centrum van Breda, zit u bij Barlucca goed. Kies voor het wekelijks wisselende 3 gangen menu! Wat staat er volgende week op het menu? U geniet van een vast voor- en nagerecht en u heeft keuze uit een vlees- of vishoofdgerecht voor een vaste prijs. Liever alleen het hoofdgerecht? Geen probleem! De gerechten zijn ook los te verkrijgen. Onze bediening helpt u graag verder.

Reserveren? Bel ons!

Proef de sfeer en de heerlijke gerechten van ons restaurant. Ga uit eten in het centrum van Breda en u hebt gegarandeerd een gezellige avond. Wilt u een reservering maken? Neem telefonisch contact met ons op via 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid