Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Eten in Breda Centrum


Home » Eten Breda Centrum

Wilt u heerlijk uit eten in Breda Centrum? Bekijk dan de gerechten van restaurant Barlucca eens. U heeft bij ons keuze uit zowel vis- en vlees- als vegetarische gerechten. Maar ook voor de liefhebbers van pizza en pasta hebben we diverse mogelijkheden op het menu. Kom langs en geniet van de fijne sfeer en het heerlijke eten in ons restaurant in Breda. Onze bediening zorgt ervoor dat u een geweldige avond beleeft!

Kom eten bij ons in Breda Centrum en kies uit verschillende gerechten

Onze chefs zijn dagelijks druk bezig om de meest lekkere maaltijden voor u op tafel te zetten. Bij ons heeft u dan ook keuze uit veel verschillende gerechten. Met de geuren en kleuren van de Italiaanse keuken in combinatie met een eigen twist, zorgen wij altijd voor een unieke smaak. Ga voor een snelle pasta of pizza of kom à la carte eten bij ons restaurant in het centrum van Breda. Bekijk online alvast onze kaart en kies uw favoriete gerecht!

Laat u verrassen door het wisselende 3 gangen-marktmenu

Als u op zoek bent naar een plek om verrassend uit eten te gaan in het centrum van Breda, dan zit u bij Barlucca goed. Kies bijvoorbeeld eens voor ons wekelijks wisselende 3 gangenmenu. U geniet met dit menu van een vast voor- en nagerecht en heeft keuze uit een vlees- of vishoofdgerecht, voor een vaste prijs. Wilt u liever alleen een hoofdgerecht proberen? Geen probleem! De gerechten zijn ook los te verkrijgen. Onze bediening helpt u graag verder.

Ga gezellig uit eten in ons restaurant

Proef de sfeer en onze heerlijke gerechten tijdens een gezellige avond uit eten in ons restaurant in Breda. U heeft bij ons gegarandeerd een gezellige avond! Wilt u een reservering maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca