Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Genieten van een Italiaans 3 gangen menu in Breda


Home » 3 gangen menu

Voor een overheerlijk 3 gangen menu verwelkomen wij u graag bij Italiaans restaurant Barlucca in Breda. Dit gezellige restaurant, waar velen een vakantiegevoel van krijgen, zit midden in het Bredase centrum. Van een romantisch diner met uw partner tot een zakelijk diner met uw collega’s; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het marktmenu: een wekelijks wisselend Italiaans 3 gangen menu bij ons in Breda

Elk week heeft u in ons Italiaans restaurant in Breda keuze uit een wisselend 3 gangen menu. Wat staat er aankomende week op het menu? Laat u verrassen door onze chefs! Als uw voorkeur uitgaat naar alleen een voorgerecht of hoofdgerecht van het marktmenu, zijn deze gerechten ook los te verkrijgen.

À la carte genieten in ons Italiaanse restaurant

Naast het marktmenu kunt u kiezen voor gerechten van onze uitgebreide kaart. We beschikken over vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils! Ook als uw voorkeur uit gaat naar een heerlijke pasta of pizza, beleeft u bij Barlucca een gezellige avond.

Ervaar warmte en gezelligheid

Kom langs in ons Italiaanse restaurant en voel de warmte en de gezelligheid. Met de heerlijke gerechten en de fijne sfeer beleeft u gegarandeerd een geweldige avond. Kom lekker uitgebreid Italiaans dineren met het 3 gangen menu en reserveer bij ons restaurant in Breda via 076 5216696. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef ze door!

Andere bezoekers bekeken ook:

Jubileum Breda | Bedrijfsborrel Breda | Privé diner

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca