Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

3 gangen menu


Voor een overheerlijk 3 gangen menu verwelkomen wij u graag bij restaurant Barlucca. Dit gezellige restaurant, waar velen een vakantiegevoel van krijgen, zit midden in het centrum van Breda. Van een romantisch diner met uw partner tot een zakelijk diner met uw collega’s, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het marktmenu: een wekelijks wisselend 3 gangen menu

Elk week heeft u keuze uit een wisselend 3 gangen menu. Hierbij krijgt u een vast voor- en nagerecht, maar kiest u uit een vis- of vlees hoofdgerecht. Wat staat er aankomende week op het menu? Laat u verrassen door onze chefs! Als uw voorkeur uitgaat naar alleen een voorgerecht of hoofdgerecht van het markt menu, zijn deze gerechten ook los te verkrijgen.

A la carte genieten in ons Italiaanse restaurant

Naast het marktmenu kunt u ook kiezen voor gerechten van onze uitgebreide kaart. We beschikken over vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils! Ook als uw voorkeur uit gaat naar een heerlijke pasta of pizza, beleeft u bij Barlucca een gezellige avond.

Ervaar warmte en gezelligheid

Kom langs in ons Italiaanse restaurant en voel de warmte en de gezelligheid. Met de heerlijke gerechten en de fijne sfeer beleeft u gegarandeerd een geweldige avond. Kom lekker uitgebreid dineren met het 3 gangen menu en reserveer via 076 5216696. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef ze door!

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid