Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Wijnbar in Breda


Home ยป Wijnbar Breda

Wanneer komt u genieten in de leukste wijnbar van Breda? In de avonduren tovert Barlucca zich om tot een sfeervolle wijnbar die zich perfect leent voor een borrel. Zowel aan tafel, maar ook op ons terras of aan de bar bent u van harte welkom om ons brede wijnassortiment te ontdekken!

Geniet van heerlijke wijnen in onze sfeervolle wijnbar in Breda

Sluit uw dag af met een lekker glas wijn bij Barlucca. Naast onze uitgebreide wijnkaart bent u bij ons tevens aan het juiste adres voor een heerlijk diner. Met ons diner proberen wij de sfeer van een druk, Italiaans plein te evenaren. Onze gevarieerde menukaart is dan ook gevuld met originele gerechten uit de Italiaanse keuken. Onze medewerkers zijn uiteraard echte wijnkenners en adviseren u de meest geschikte wijn voor elk gerecht. Sinds kort werken wij tevens met de Coravin. Dit revolutionaire systeem maakt het mogelijk om al onze wijnen per glas te schenken. Dit betekent voor ieder wat wils! Daarnaast staan de favoriete wijnen van onze medewerkers ook op het schrijfbord, voor fun en inspiratie. Zo geniet u optimaal van uw avond!

Plaats uw reservering

Als u zeker wilt zijn van een plek in de leukste wijnbar van Breda, raden wij u aan om telefonisch een reservering te plaatsen. U bereikt ons op 076 5216696. Wij geven u dan ook graag informatie over onze menukaart en de mogelijkheid voor het houden van zakelijke meetings, bruiloften en feesten in Barlucca.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca