Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Borrelen in Breda


Home » Borrelen Breda

Barlucca is dé plek om gezellig te borrelen in het centrum van Breda. Zowel op ons buitenterras als in onze restaurant- of bovenzaal kunnen u en uw gezelschap genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of kies voor een plek aan onze sfeervolle bar. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Borrelen in Breda was nog nooit zo gezellig

Of het nu een weekenddag of een doordeweekse avond is; gezellig borrelen bij Barlucca in Breda kan altijd. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart, waarover onze medewerkers u graag adviseren. Zij zijn bijvoorbeeld échte wijnkenners en kunnen u dan ook fantastische wijnen aanraden. Wilt u genieten van een lekker hapje tijdens uw borrel? Ook voor smaakvolle antipasti of een snelle pizza of pasta kunt u bij ons terecht. Aan lekker eten en drinken en een goede sfeer heeft u tijdens uw borrel bij ons in ieder geval geen gebrek! Wist u dat u bij ons ook een bedrijfsborrel kunt organiseren? In onze ruime bovenzaal hebben wij genoeg ruimte voor grote groepen. Informeer gerust naar de mogelijkheden hiervoor.

Reserveer vandaag nog

Als u zin heeft om bij ons in Breda te komen borrelen en u wilt verzekerd zijn van een plek op ons terras of in ons restaurant, dan raden wij u aan om te reserveren. Dit doet u eenvoudig online of telefonisch via 076 5216696. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle, eigentijdse en moderne Italiaanse restaurant!

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca