Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Pizza eten in Breda


Home » Pizza Breda

Kies voor een lekkere pizza van de menukaart bij Barlucca, dé pizzeria van Breda Centrum! Ons restaurant is perfect voor een gezellig diner met vrienden of familie of quality time met het hele gezin. Ook voor een romantisch diner met uw partner zit u bij ons goed. Bekijk online alvast onze menukaart, kies een overheerlijke pizza en maak direct een reservering bij onze pizzeria in het centrum van Breda.

Kies uw favoriete pizza bij onze pizzeria in Breda Centrum

Houdt u van pizza’s met gamba’s, mosselen of ansjovis? Gaat uw voorkeur uit naar een pizza met salami? Of wilt u een overheerlijke vegetarische pizza? Van welke pizza u ook houdt, bij pizzeria Barlucca in Breda Centrum hebben we zowel pizza’s met vlees en vis als vegetarische pizza’s. Gaat u een avondje naar de film of naar het theater? Een pizza van onze chefs in Breda Centrum is perfect als u snel, maar ook lekker en sfeervol uit eten wilt.

Heerlijke gerechten voor volwassenen en kinderen

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben we de meest overheerlijke pizza’s. Op de kinderkaart hebben uw kinderen keuze uit verschillende pizza’s, waaronder de lekkerste pizza margherita van Breda. Daarnaast kunnen ze kiezen voor pasta of frietjes. Er is dus voor iedereen wat wils. Zo geniet u met uw hele gezin van een avondje uit in ons restaurant!

Laat het ons weten als u dieetwensen of allergieën heeft

Als u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft, horen wij dit graag. De chefs van onze pizzeria in Breda Centrum zullen ervoor zorgen dat uw pizza wordt aangepast naar uw wensen en voorkeuren. Reserveer telefonisch via 076 5216696 en geef uw wensen door of plaats een opmerking bij uw online reservering. We kijken ernaar uit om u een fantastische avond te bezorgen! Wist u dat u in ons restaurant in Breda ook een feest kunt geven? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca