Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Pizza Breda


Home » Pizza Breda

Kies voor een lekkere pizza van onze kaart bij Barlucca in Breda. Ons restaurant is perfect voor een gezellig diner met vrienden of familie of quality time met het hele gezin. Ook voor een romantisch diner met uw partner zit u bij ons goed. Bekijk onze menukaart en kies een van de overheerlijke pizza’s.

Kies uw favoriete pizza in Breda

Houdt u van gamba’s, mosselen of ansjovis? Gaat uw voorkeur uit naar een pizza met salami? Of wilt u een overheerlijke vegetarische pizza? Van welke pizza u ook houdt, bij restaurant Barlucca hebben we zowel pizza’s met vlees en vis en vegetarische pizza’s. Gaat u een avondje naar de film of naar het theater? Een pizza van onze chef in Breda is perfect voor als u snel, maar lekker en sfeervol uit eten wilt.

Voor volwassenen en kinderen

Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben we de meest overheerlijke pizza’s. Op de kinderkaart hebben uw kinderen keuze uit verschillende pizza’s. Daarnaast kunnen ze ook kiezen voor een pasta of frietjes. Zo geniet u met uw hele gezin van een avondje uit!

Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten!

Als u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft, horen wij dit graag. Onze chefs in Breda zullen ervoor zorgen dat uw pizza wordt aangepast op uw wensen en voorkeuren. Reserveer telefonisch via 076 5216696 en geef uw wensen door. Of plaats een opmerking bij uw reservering online. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid