Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Bruiloft Breda


Home » Bruiloft Breda

Geven u en uw partner elkaar binnenkort het ja-woord op uw bruiloft in Breda? Dan valt er natuurlijk iets te vieren! Zoekt u hiervoor nog een locatie? Kom dan langs bij Barlucca in Breda voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Bij ons geniet u samen met uw gasten van heerlijke gerechten, anti pasti en dranken.

Een perfecte bruiloft in stijl viert u bij ons in Breda

Een bruiloft is waarschijnlijk de mooiste dag van uw leven. U wilt natuurlijk dat deze dag helemaal perfect is. Vier daarom uw bruiloft of gehele huwelijksvoltrekking, compleet in stijl, in ons sfeervolle en tijdloze restaurant. Samen maken we er een geweldige dag van! Onze bovenzaal is perfect voor grote groepen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de aankleding van de zaal te bepalen. Uiteraard denken we ook graag met u mee.

Diverse pakketten voor uw bruiloftsfeest in Breda

In ons restaurant heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse pakketten, om zo de avond overzichtelijk in te delen. Is dit niet wat u zoekt? Dan gaan we graag met u een persoonlijk gesprek aan om uw voorkeuren te bespreken. Wilt u een bepaald hoofdgerecht of een bepaalde aankleding voor uw bruiloftsfeest in Breda? Dit kan altijd geregeld worden! Bespreek met ons de mogelijkheden.

Laat uw wensen uitkomen

Op deze mooie dag laten wij uw wensen uitkomen. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen en behoeftes, zodat u de dag van uw leven krijgt. Vraag een offerte op maat aan en neem contact op via 076 5216696. Heeft u andere vragen voor uw bruiloftsfeest in Breda? Ook dan staan wij u graag te woord.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid