Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Feestlocatie Breda


Home » Feestlocatie Breda

Een onvergetelijk feest viert u op een unieke feestlocatie in het centrum van Breda. Bij restaurant Barlucca in Breda huurt u een sfeervolle bovenzaal, die compleet ingericht wordt naar uw wensen. Bespreek met ons uw wensen in een persoonlijk gesprek!

Uw feestlocatie in het centrum van Breda geheel in stijl

Wordt u komend jaar weer een jaartje ouder en wilt u dit vieren? Gaat u de mooiste dag van uw leven beleven op uw bruiloft? Of bent u 25 jaar getrouwd met uw partner? Voor iedere gelegenheid hebben wij een prachtige feestlocatie in het centrum van Breda beschikbaar, die wij compleet in stijl aankleden. In de aankleding van de zaal denken wij graag met u mee. Maar als u zelf al een plan klaar heeft liggen, is dit natuurlijk ook geen probleem.

Geniet van de meest heerlijke gerechten

U en uw gasten genieten in ons restaurant van de meest heerlijke gerechten. Zo hebben we een optie voor grotere groepen, waarbij u voor een 3 gangen groeps-keuzemenu of een sharing dinner menu voor 4 gangen kiest.

Borrelen met uw gasten

Wilt u lekker borrelen met uw gasten? Voor de wijnliefhebbers hebben we de meest heerlijke wijnen, die zowel als glas en per fles te bestellen zijn. Onze anti pasti kaart bevat heerlijke gerechten om te delen. Uiteraard hebben we ook voor de bierfanaten een aantal vaste bieren en wisselend seizoensbier.

Laat uw wensen in kaart brengen

Heeft u de ideeën voor de aankleding, de gerechten en de dranken al op tafel liggen? Laat het ons weten! Wij brengen de wensen voor uw feestlocatie in kaart zodat u en uw gasten een geslaagde dag in het centrum van Breda beleven. Wilt u een afspraak maken of een offerte op maat laten maken? Bel dan even naar 076 5216696.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca