Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Restaurant in Breda Centrum


Home » Restaurant Breda Centrum

Ervaar de ongedwongen sfeer in ons gezellige restaurant in Breda Centrum. Onze gerechten bevatten de geuren en kleuren uit de Italiaanse keuken, maar zijn ontwikkeld met een eigen twist. Ook als u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft, zorgen onze chefs voor een passend gerecht. Zo geniet u bij ons altijd van heerlijk eten. Kom langs en ervaar een vakantiegevoel met een klein stukje Italië!

Bij ons restaurant in Breda Centrum is er voor ieder wat wils

Bij ons ervaart u het gevoel dat niets moet, maar alles kan. Zowel uitgebreid à la carte dineren als een snelle pizza of pasta is mogelijk in ons restaurant in Breda Centrum. Ga romantisch uit eten met uw geliefde of beleef een gezellige avond met familie of vrienden. Ook voor een zakelijk diner met uw collega’s hebben wij diverse opties. Bekijk de uitgebreide menukaart, het wisselende 3 gangen-marktmenu of het groepsmenu vanaf 10 personen en kies waar u zin in heeft.

Geef een complete beleving met onze dinerbon

Heeft u pas een geweldige avond beleefd in ons restaurant in Breda Centrum en wilt u uw vrienden dezelfde ervaring geven? Geef dan onze dinerbon cadeau! Zo geeft u een complete beleving inclusief heerlijke drankjes, gerechten en een gezellige sfeer.

Maak direct uw reservering

Beleef een geweldige avond met uw geliefde, vrienden, familie of collega’s bij restaurant Barlucca in het centrum van Breda. U reserveert eenvoudig via onze website of door te bellen naar 076 5216696. Wist u dat u bij ons ook uw bruiloft of feest kunt geven? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca