Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Restaurant Breda Centrum


Home » Restaurant Breda Centrum

Ervaar de ongedwongen gezellige sfeer in ons restaurant in Breda Centrum. De geuren en kleuren uit de Italiaanse keuken zijn bij ons te vinden, maar met een eigen twist. Ook als u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft, zorgen onze chefs voor een passend gerecht, zodat u altijd heerlijk eet. Kom langs en ervaar het vakantiegevoel met ‘een klein stukje Italië’.

Ons restaurant in Breda Centrum: voor ieder wat wils

Bij ons ervaart u het gevoel dat niets moet, maar alles kan. Zowel uitgebreid a la carte dineren als een snelle pizza of pasta, alles is mogelijk. Ga romantisch uit eten met uw geliefde of beleef een gezellige avond met vrienden of familie. Ook voor een zakelijk diner met uw collega’s hebben wij diverse opties. Bekijk de uitgebreide menukaart, het wisselende 3 gangen marktmenu of het groepsmenu vanaf 10 personen.

Geef een beleving met de Barlucca dinerbon

Heeft u pas een geweldige avond beleefd in ons restaurant in het centrum van Breda? En wilt u uw vrienden dezelfde ervaring geven? Geef dan een dinerbon van restaurant Barlucca. Zo geeft u een complete beleving inclusief heerlijke drankjes, gerechten en een gezellige sfeer.

Kom dineren in ons restaurant in het centrum van Breda

Beleef een geweldige avond met uw geliefde, vrienden, familie of collega’s. Reserveer vandaag nog bij restaurant Barlucca in het centrum van Breda. U reserveert eenvoudig via onze website of door te bellen naar 076 5216696.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid