Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Italiaans diner in Breda


Home » Diner Breda

Geniet van een heerlijk diner in een ongedwongen en gezellige sfeer bij Barlucca in Breda. Ons tijdloze restaurant vindt u midden in het Bredase centrum. Het is een plek waar het vakantiegevoel meteen weer naar boven komt. Bij ons moet niets en mag alles!

Bij ons geniet iedereen van een smakelijk en verrassend diner in Breda

Zoekt u een plekje om romantisch met uw geliefde te dineren? Organiseert u een dag met uw vrienden, die u wilt afsluiten met een gezellige borrel? Of wilt u uw zakelijke gasten verrassen? Bij restaurant Barlucca geniet iedereen van overheerlijke Italiaanse gerechten. U kunt bij ons in Breda terecht voor zowel een uitgebreid diner als voor een snelle pasta of pizza. Kies voor à la carte of probeer ons populaire, wisselende 3 gangen-marktmenu of groepsmenu (vanaf 10 personen). Als u iets te vieren heeft met een grotere groep, dan maakt u gebruik van onze grote bovenzaal.

Kom langs en proef de sfeer

De geuren en kleuren uit de Italiaanse keuken zijn terug te vinden in al onze gerechten. Maar door er een eigen twist aan te geven, hebben onze gerechten ook een hele unieke smaak. In combinatie met de gezellige sfeer in ons restaurant beleeft u een geweldige avond. Wilt u reserveren voor een heerlijk Italiaans diner in Breda? Neem dan contact met ons op via 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca