Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Diner Breda


Home » Diner Breda

Geniet van een diner in Breda met een ongedwongen en gezellige sfeer. Midden in centrum van Breda vindt u Barlucca, een tijdloos restaurant waar het vakantiegevoel weer naar boven komt. Bij ons moet niets en alles mag!

Bij ons geniet iedereen van een diner in Breda

Zoekt u een plekje om romantisch met uw geliefde te dineren? Organiseert u een dag met uw vrienden, die u wilt afsluiten met een heerlijk diner? Of wilt u uw zakelijke gasten verrassen? Bij restaurant Barlucca geniet iedereen van onze overheerlijke gerechten. Bij ons in Breda heeft u zowel keuze uit een uitgebreid diner als een snelle pasta of pizza. Naast a la carte, kunt u bij ons ook terecht voor een wisselend 3 gangen marktmenu of een groepsmenu (vanaf 10 personen). Als u iets te vieren heeft met een grotere groep maakt u gebruik van onze grote bovenzaal.

Kom langs en proef de sfeer

De geuren en kleuren uit de Italiaanse keuken zijn terug te vinden in onze gerechten. Maar door er een eigen twist aan te geven, hebben onze gerechten een unieke smaak. In combinatie met de gezellige sfeer beleeft u een geweldige avond. Wilt u reserveren voor een diner in Breda? Dit doet u door te bellen naar 076 5216696.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid