Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Feest geven in Breda


Home » Feest geven Breda

Wilt u een feest geven in Breda en bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Barlucca, gelegen in het centrum van Breda, is dé plek om een geweldig feest te geven en uw mijlpaal te vieren. Wij hebben een sfeervolle, grote zaal ter beschikking, waar u al uw gasten kunt ontvangen. Uw wensen staan bij ons centraal. Dat wordt gegarandeerd een middag of avond om nooit meer te vergeten!

Een feest geven in Breda dat volledig voldoet aan uw wensen

Of u nu jarig bent, een jubileum heeft of recent in het huwelijksbootje bent gestapt; Barlucca in Breda is de ideale plek om uw feest te geven. Onze gezellige en intieme bovenzaal is perfect voor een borrel met minimaal 30 personen en een diner vanaf 20 personen. Feesten waarbij uw gasten mogen staan, zijn mogelijk tot een maximum van 220 personen. Wilt u meer mensen uitnodigen? Dan is er de mogelijkheid om het restaurant op de benedenverdieping erbij te betrekken. We bespreken ook graag een hapjes- en drankjesarrangement met u en kunnen u voorzien in muziek en decoratie. Kortom: we zorgen ervoor dat uw feest bij ons volledig voldoet aan uw wensen.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u een feest geven in Breda en heeft u interesse om dat op onze locatie te doen? Wij bespreken graag al uw wensen met u. U heeft vervolgens keuze uit verschillende standaardpakketten, maar we kunnen ook een offerte op maat aanmaken. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 076 5216696 en we ontvangen u graag zo snel mogelijk!

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca