Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Jubileum Breda


Home » Jubileum Breda

Vier uw jubileum in een warm en gezellig restaurant in Breda. Met de tijdloze uitstraling, industriële look en een Italiaanse feel zorgen wij dat u en uw gasten een sfeervolle avond beleven. Geniet van heerlijk aperitief, kies uit veel verschillende wijnen en laat u verrassen door de kunsten van de chefs.

Diverse mogelijkheden voor uw jubileum in Breda

Is een van uw collega’s 25 jaar werkzaam binnen uw bedrijf? Of bent u 12,5 jaar getrouwd met uw partner? Wat u ook te vieren heeft, wij hebben een prachtige bovenzaal die geheel in stijl aangekleed wordt voor uw feest. Wij bieden diverse pakketten aan waarbij u keuze heeft uit groepskeuze menu’s, sharing dinner, Italiaanse buffetten of walking dinners. Uiteraard is het mogelijk om hiervan af te wijken als u speciale wensen heeft. Wij zorgen ervoor dat uw jubileum in Breda op de gewenste manier gevierd wordt.

Bespreek de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek

Wilt u de mogelijkheden voor uw jubileum in Breda bespreken met ons? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Bel naar 076 5216696 om een afspraak te maken. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de website, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca