Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Jubileum Breda


Vier uw jubileum in een warm en gezellig restaurant in Breda. Met de tijdloze uitstraling, industriële look en een Italiaanse feel zorgen wij dat u en uw gasten een sfeervolle avond beleven. Geniet van heerlijk aperitief, kies uit veel verschillende wijnen en laat u verrassen door de kunsten van de chefs.

Diverse mogelijkheden voor uw jubileum in Breda

Is een van uw collega’s 25 jaar werkzaam binnen uw bedrijf? Of bent u 12,5 jaar getrouwd met uw partner? Wat u ook te vieren heeft, wij hebben een prachtige bovenzaal die geheel in stijl aangekleed wordt voor uw feest. Wij bieden diverse pakketten aan waarbij u keuze heeft uit groepskeuze menu’s, sharing dinner, Italiaanse buffetten of walking dinners. Uiteraard is het mogelijk om hiervan af te wijken als u speciale wensen heeft. Wij zorgen ervoor dat uw jubileum in Breda op de gewenste manier gevierd wordt.

Bespreek de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek

Wilt u de mogelijkheden voor uw jubileum in Breda bespreken met ons? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Bel naar 076 5216696 om een afspraak te maken. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de website, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid