Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Privé diner


Home » Privé diner

Organiseert u binnenkort een privé diner met uw collega’s of vrienden? Ons restaurant in Breda beschikt over een prachtige bovenzaal, die perfect is voor het privé dineren met een goed gezelschap. Ervaar de intieme setting en geniet van de meest heerlijke Italiaanse gerechten van onze chefs!

Uw privé diner wordt volledig naar wensen ingericht

Heeft u een bepaalde aankleding van de zaal in gedachten als u privé komt dineren bij ons in Breda? Wij zorgen ervoor dat uw privé diner compleet naar wensen wordt ingericht. Ook als u nog twijfelt over de stijl van uw aankleding, denken wij graag met u mee. Of u nu iets te vieren heeft of een zakelijk diner met uw collega’s wilt organiseren; in beide situaties regelen wij het perfecte privé diner voor u.

De Italiaanse keuken met een eigen draai

Bekijk het uitgebreide menu met de meest overheerlijke Italiaanse gerechten, waar wij een eigen draai aan hebben gegeven. Kom privé à la carte dineren of kies voor het unieke, wisselende 3 gangen-marktmenu van ons restaurant in Breda. Vanaf 10 personen kunt u ook kiezen voor een groepsmenu. Dit mag, maar hoeft niet. We denken graag met u mee over uw perfecte avond.

Kom privé dineren in ons sfeervolle restaurant in Breda

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw privé diner bij Barlucca in Breda? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zullen de mogelijkheden in een offerte op maat voorleggen of toelichten in een persoonlijk gesprek. U bereikt ons telefonisch via 076 5216696. Ontdek ook wat wij voor u kunnen betekenen als u een borrel wilt organiseren in ons restaurant in Breda!

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca