Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Privé diner


Home » Privé diner

Organiseert u binnenkort een privé diner met uw collega’s of vrienden? Wij beschikken over een prachtige bovenzaal, die perfect is voor evenementen op maat. Ervaar de intieme setting en geniet van de meest heerlijke Italiaanse gerechten van onze chefs.

Uw privé diner in Breda wordt volledig naar wensen ingericht

Heeft u een bepaalde aankleding van de zaal in gedachten? Wij zorgen ervoor dat uw privé diner compleet naar wensen wordt ingericht. Ook als u nog twijfelt over de stijl van uw aankleding, denken wij graag met u mee. Of u nu iets te vieren heeft of een zakelijk diner met uw collega’s wilt organiseren, in beide situaties regelen wij het perfecte privé diner voor u.

De Italiaanse keuken met een eigen draai

Bekijk het uitgebreide menu in Breda met de meest overheerlijke Italiaanse gerechten, waar wij een eigen draai aan hebben gegeven. Kom a la carte dineren of kies voor het wisselend 3 gangen marktmenu. Vanaf 10 personen kunt u ook kiezen voor een groepsmenu. Dit mag, maar hoeft niet.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw privé diner in Breda? Neem contact op met een van onze medewerkers. Wij zullen de mogelijkheden in een offerte op maat voorleggen of toelichten in een persoonlijk gesprek. Bereik ons telefonisch via 076 5216696.

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid