Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Italiaans eten Breda


Home » Italiaans eten Breda

Geniet van gevarieerd Italiaans eten bij Barlucca in Breda. Waar onze ervaren chefs de meest heerlijke gerechten voor u bereiden, zorgt onze bediening ervoor dat u een geweldige avond beleeft. Ervaar de warmte en gezelligheid zelf en reserveer vandaag nog!

Kom Italiaans eten in Breda en kies uit verschillende gerechten

Wilt u genieten van een uitgebreid Italiaans 3 gangen menu? Of gaat u die avond naar het theater en kiest u voor een snelle pizza of pasta? Bij restaurant Barlucca is alles mogelijk! Laat u verrassen door de unieke gerechten op de menukaart. Voor zowel vis- en vleesliefhebbers hebben we diverse gerechten op de kaart. Uiteraard geniet u ook van vegetarische gerechten in ons restaurant. Naast de vaste menukaart kunt u ook kiezen voor het marktmenu. Dit is een wekelijks wisselend Italiaans 3 gangen menu voor een vaste prijs.

Iets te vieren? Maak gebruik van onze bovenzaal

Wij zijn meer dan alleen een restaurant in Breda waar u Italiaans kunt eten. Onze bovenzaal is een prachtige feestlocatie voor uw jubileum of huwelijk voor 200 personen. Ook voor een zakelijk diner met uw collega’s is dit de juiste locatie. Wij bieden diverse opties aan, zoals:

  • Italiaans 3 gangen groepskeuze menu
  • Sharing dinner
  • Italiaanse buffetten

Geef een dinerbon cadeau voor een Italiaans 3 gangen menu

Wilt u anderen een geweldige avond geven met Italiaans eten bij restaurant Barlucca in Breda? Geef dan een dinerbon cadeau. Vraag de mogelijkheden voor een dinerbon aan een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op 076 5216696. Ook als u zelf een reservering wilt maken, doet u dit via het hierboven genoemde telefoonnummer.

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid