Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Elke dag geopend

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Italiaans restaurant Breda


Home » Italiaans restaurant Breda

Italiaans genieten doet u bij restaurant Barlucca in Breda. Ons restaurant is geschikt voor zowel een romantisch diner als een gezellige avond met collega’s. Wij beschikken ook over een grote bovenzaal voor eventuele evenementen. Kom dineren en geniet van de warmte en gezelligheid van de Italiaan in Breda. In het bruisende centrum van Breda beleeft u gegarandeerd een geweldige avond.

Italiaans met een eigen twist in ons restaurant in Breda

Bij onze Italiaan in Breda hebben we een eigen draai gegeven aan onze overheerlijke gerechten. Hierdoor hebben alle gerechten die u bij ons vindt een unieke smaak. Kom uitgebreid dineren of kies voor een snelle pizza of pasta. We hebben voor ieder wat wils.

Dineren, borrelen en evenementen op maat

Naast dineren kunt u bij ons ook terecht om te borrelen en voor evenementen op maat. Aan de grote bar geniet u met uw gezelschap van een smaakvolle Italiaanse wijn of een heerlijk aperitief. Bent u binnenkort jarig? Of wilt u uw huwelijksvoltrekking geheel in stijl vieren? De Italiaan in Breda beschikt over een grote bovenzaal die perfect is voor evenementen op maat. Geef uw wensen door en wij zorgen dat u een onvergetelijke avond beleeft.

Reserveer vandaag nog

Wilt u Italiaans genieten van de meest heerlijke gerechten in ons restaurant in Breda? Reserveer dan vandaag nog! Bel ons op het nummer 076 5216696. Als u allergie- of dieetwensen heeft, horen wij deze graag. Onze chefs houden dan rekening bij het maken van gerechten en kunnen deze eventueel aanpassen. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid