Reserveren?

U kunt gemakkelijk online reserveren.
Belt u liever dan kan dat natuurlijk ook!

Reserveer online
076 521 6696

Heerlijke gerechten

Alle dagen open. behalve dinsdag

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6!

Kindvriendelijk restaurant Breda


Home » Kindvriendelijk restaurant Breda

Kom samen met uw hele gezin eten in een kindvriendelijk restaurant in het centrum van Breda. Van een uitgebreid 3 gangen menu tot een kindermenu, voor het hele gezin hebben we heerlijke gerechten. Geniet van de Italiaanse keuken met een eigen twist voor een unieke smaak. Ons restaurant in Breda is zeer kindvriendelijk waardoor niet alleen u, maar ook uw kinderen zullen smullen.

Eten met het hele gezin bij een kindvriendelijk restaurant in Breda

Wilt u er even lekker op uit met uw gezin op zondag? En wilt u de dag goed afsluiten bij een kindvriendelijk restaurant in Breda? Kom lekker Italiaans eten bij restaurant Barlucca. Voor zowel kinderen als volwassenen staan er heerlijke gerechten op het menu. Terwijl de kinderen smullen van hun pizza, pasta of frietjes met snack, geniet u van een zelf samengesteld 3 gangen menu. Uw kinderen hebben keuze uit gerechten op de speciale kinderkaart. Het menu wordt natuurlijk afgesloten met een lekker kinderijsje.

Reserveer eenvoudig online

Komt u ook binnenkort de sfeer proeven van een kindervriendelijk restaurant in Breda? Reserveer dan snel! Dit kan eenvoudig via onze website. Als u allergie- of dieetwensen heeft, horen wij deze graag. Onze chefs zorgen altijd voor een passend alternatief. Heeft u vragen of wilt u telefonisch reserveren? Bel ons op 076 5216696 en onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Stel uw vraag


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Barlucca